blog
06.05.2022 ⦁ Porovnanie postelí

Materasso na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 v Nitre

Konečne sme sa dočkali a po dlhom covidovom období sme sa mohli opäť stretnúť s našimi milými zákazníkmi na veľtrhu a predstaviť im nielen obľúbené stálice z našej ponuky, ale aj veľmi zaujímavé novinky.

30. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry Nábytok a Bývanie prebehol od 27. apríla do 1. mája 2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre. 

Bol to pre nás veľmi úspešný veľtrh, ktorý po covidovej dobe priniesol opäť veľa milých stretnutí a objednávok. Mnohý z vás v našom stánku strávili aj 2,5 hodiny a spoločne s nami vyberali vysnívanú posteľ. Od zdobeného dizajnového čela, látky na čalúnenie a korpus postele cez ten najlepší matrac rešpektujúci individuálne potreby s tým správnym poťahom až po nožičky postele či výber kresla a taburetu v dizajne postele.


Nasajte inšpiratívnu atmosféru 30. ročníka medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry Nábytok a Bývanie v Nitre prostredníctvom videa z nášho stánku.

Aké novinky sme predstavili?

Okrem našej rozsiahlej štandardnej ponuky sme predstavili niekoľko noviniek. Z matracov môžeme vymenovať napríklad matrace Herbal spinal a Camilca comfort. Jedná sa o vysoko komfortné matrace, ktoré majú vo vrchnej vrstve pamäťovú penu Visco camilca s jemnou vôňou harmančeka, vďaka ktorej prinesú do vašej spálne kúsok prírody.

Nesmieme zabudnúť ani na matrac Magic sleep zo studenej HR peny s vysokou hustotou 45 kg/m3 so špeciálnym antidekubitným prerezávaním.

Matrace Camilca comfort a Magic sleep majú navyše poťahy s karbónovým vláknom, čo je naša ďalšia špeciálna novinka. Toto vlákno má za úlohu vytvoriť ochranný štít proti elektromagnetickému žiareniu

Zaujali vás tieto špeciálne matrace? Vyhľadajte si najbližšieho predajcu našich produktov Materasso, ktorý vám rád pomôže s výberom.


Predstavili sme aj náš unikátny systém air-flow. Pomocou pary sme zákazníkom demonštrovali cirkuláciu vzduchu v našich pružinových matracoch vybavených týmto systémom. Spánok nikdy nebol tak svieži!

Nové klenoty medzi posteľami 


Z inšpirácie včelími plástmi vzišlo luxusné prepracované čelo nového modelu postele, ktorú sme príznačne nazvali HONEY. Na veľtrhu ju bolo možné vidieť aj so štýlovým taburetom s úložným priestorom a vekom v rovnakom dizajne ako čelo postele HONEY.


Ďalšou čerstvou novinkou bola prekrásna posteľ FOЯREST - for LOVE ❤️, for LIFE 🌱, for REST  🛏️. 

Ukázali sme aj ďalšie naše značky

Na druhej strane nášho stánku sme dali priestor aj našim ďalším dvom značkám. Luxusným posteliam z kolekcií Ferreti a dokonalému spojeniu hotelovej postele Wall s kreslom a taburetom od Materasso Hotels.


Luxusná posteľ Chain v sebe nesie rysy art deco a na veľtrhu v Nitre sa ukázala spoločne s ladiacim taburetom a nočným stolíkom. 


Pod značkou Materasso Hotels pomáhame hotelierom, aby sa u nich hostia skvele vyspali.

Za celý tým Materasso … 

Veľmi pekne ďakujeme za milé stretnutia a vašu dôveru a už teraz sa veľmi tešíme na ďalšie veľtrhy.

Vaše Materasso

Nechcete čakať na ďalší veľtrh? :)

Máte otázky k našim matracom a posteliam? Kontaktujte nás, radi ich zodpovieme. 

Publikované 06.05.2022
Aj ty sa chceš poriadne vyspať? Pozri naše matrace